Connect with us

Greenfield Copou: 1.100 de apartamente în blocuri cu 5 etaje

Investiții private

Greenfield Copou: 1.100 de apartamente în blocuri cu 5 etaje

Ansamblul rezidențial Greenfield Copou, care va fi construit în zona Viticultori, va avea aproape 1.100 de apartamente în blocuri cu 5 etaje, conform dezvoltatorului care a lansat oficialul proiectul în cursul zilei de joi.

Investiția va fi derulată de Impact Developer & Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din țară care este listat la Bursa de Valori București. Lucrările la ansamblu vor începe anul acesta, iar primele apartamente vor fi livrate în 2023, în condițiile în care termenul de finalizare a întregului complex este 2024.

Pe acest teren de pe str. Viticultori va fi construit Greenfield Copou

Potrivit reprezentanților companiei, blocurile vor avea un regim cu două niveluri în subsol, parter și 5 etaje și vor găzdui 1.096 de apartamente (studio, 2, 3, 4 și 5 camere).

  • Ansamblul va fi livrat în două faze începând cu primul trimestru al anului 2023. La finalizare, Greenfield Copou va fi unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale durabile din regiunea Moldovei, dezvoltarea realizându-se conform principiilor de sustenabilitate urmărite de certificarea BREEAM Excellent. În același timp, clădirile vor avea un consum de energie aproape egal cu zero – spun oficialii companiei

Ansamblul de la Iași va fi construit după modelul unui alt proiect al dezvoltatorului din Capitală (Greenfield Băneasa). Oficialii Impact susțin că 42% din suprafața totală a terenului va fi alocată spațiilor verzi. Dezvoltatorul are în proprietate 5 hectare.

  • Sustenabilitatea proiectului este întregită de parcarea exclusiv subterană, care permite ca în interiorul ansamblului să nu existe trafic auto

Ansamblul va beneficia de 3.200 mp de spații de relaxare, prevăzute cu restaurant, piscina interioară, lounge, cafenea, fitness & spa, precum şi de 300 mp de spaţii comerciale.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top