Connect with us

Grupul Tester a vândut parcul logistic și industrial Solo

Investiții private

Grupul Tester a vândut parcul logistic și industrial Solo

Omul de afaceri Bogdan Pitigoi a vândut parcul logistic si industrial Solo Iasi către fondul de investiţii Oresa, scrie „Ziarul de Iași”. Potrivit sursei citate, tranzacția a fost finalizată acum câteva zile.

Oresa este o companie de investiții controlată de o familie din Suedia, activă în România din 1997.

  • Grupul Tester a investit cu încredere în dezvoltarea Parcului Solo în comuna Letcani începând din anul 2011, acesta fiind primul parc logistic și industrial privat din zona de nord est a României. Chiar dacă la început am fost priviți cu scepticism, zona Moldovei fiind privită ca nefiind propice acestor tipuri de investiții, noi am continuat să dezvoltăm Parcul Solo fiind convinși că va veni timpul când zona noastră va deveni atractivă. Faptul că Oresa, care a investit în ultimii 24 de ani peste 150 milioane de euro în România, a ales să intre în real estate prin investiția în Parcul Solo înseamnă că Iașul contează deja și în piața logistică și industrială din România. Ne bucură că Parcul Solo se va dezvolta în continuare și că partenerii noștri principali Lear Corporation și Altex vor avea asigurate în continuare cele mai bune condiții de către o companie de înalt nivel cum este Oresa – omul de afaceri Bogdan Pițigoi.

În această tranzacție Grupul Tester a fost asistat de către casa de avocatură Păcuraru, Iliescu, Mazareanu cu care colaborează de 18 ani. Tranzacția a fost finanțată din fonduri proprii Oresa și finanțare bancară oferită de Raiffeisen Bank.

Oresa a fost asistată în tranzacție de avocații RTPR și de către PWC. Grupul Tester este una dintre cele mai vechi afaceri antreprenoriale din România, fiind înființat acum 28 de ani și având investiții în domenii diferite cum ar fi auto, birouri, industrial, asigurări, logistică și transporturi.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top