Connect with us

Împreună cu United Business Center și Palas donăm viață. Participă la campania de donare de sânge și te premiem!

Local

Împreună cu United Business Center și Palas donăm viață. Participă la campania de donare de sânge și te premiem!

Știai că, statistic, fiecare om de pe planetă are nevoie, cel puțin o dată în viață, de o transfuzie de sânge? „Picătură cu picătură se face lac”, iar United Business Center și ansamblul Palas lansează o nouă ediție a campaniei de donare de sânge „Împreună donăm viață”, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași (CRTS), pe 27 ianuarie 2022. Aplicația BlooDoChallenge facilitează participarea, doritorii având posibilitatea de a-și rezerva în platformă un loc, iar donatorii vor putea participa și la o tombolă cu premii. Miercuri, 26 ianuarie, este ultima zi în care te poți programa în aplicație.

La fiecare trei secunde o persoană are nevoie de sânge, așadar, joi, 27 ianuarie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, ai la dispoziție șapte ore în care poți face diferența pentru mii de persoane. Ajunsă la cea de-a VII-a ediție, campania va avea loc la centrul de donare de tip pop – up, care va fi amenajat în zona Omniclean din Palas, iar recoltarea va fi realizată de către specialiști ai CRTS. Campania „Împreună donăm viață” este organizată de United Business Center și ansamblul Palas în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină.

Cu ajutorul aplicației BlooDoChallenge, poți alege intervalul orar dorit de tine, care îți va oferi prioritate la donare. Instalează-ți aplicația în telefonul mobil, accesează campania „Împreună donăm viață” și poți fii și tu un erou! Nu uita că miercuri, 26 ianuarie, este ultima zi în care te poți programa! După ce donezi, vei primi un cod unic QR, prin scanarea căruia intri direct într-o tombolă. Extragerea va avea loc pe 28 ianuarie, iar prin tragere la sorți, prin intermediul unui site specializat, poți câștiga vouchere la magazinele din Palas. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Palas.

„Împreună donăm viață” la Palas!

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top