Connect with us

În prag de 1 iunie, Târgul Educațional ,,Aventura Verii”, din Palas, le-a pregătit copiilor cel mai frumos program de vacanță

Articol susținut de IULIUS

Local

În prag de 1 iunie, Târgul Educațional ,,Aventura Verii”, din Palas, le-a pregătit copiilor cel mai frumos program de vacanță

Cauți idei pentru ca cel mic să se bucure de vacanță și să învețe, totodată, o mulțime de lucruri? Vino la Palas, înscrie-l la unul dintre cluburile sau atelierele prezente cu ofertele lor în Atriumul Palas și vei fi sigur că cel mic va avea ce nota în jurnalul de vacanță!

Dacă școlarului tău îi place spiritul competiției sau are prieteni pe care îi poate susține, iubește jocurile și activitățile recreative, Târgul Educațional ,,Aventura verii” este un bun prilej pentru ca el să își facă prieteni și să socializeze. Până pe data de 1 iunie 2023, vino cu micuțul tău în Atriumul Palas, dar și pe esplanadă, și planifică-i împreună cu specialiști din domeniul educațional cel mai frumos program de vacanță!

Într-o lume digitalizată, Târgul ,,Aventura verii” prezintă copiilor și părinților alternative sănătoase de petrecere a vacanței de vară. Cluburile din Iași își prezintă ofertele de tabere, cursuri, activități sportive, cursuri de dans, ateliere educative, cum sunt cele de lego, aritmetică mentală, IT, robotică sau origami. Școlile de vară sau taberele internaționale sunt, de asemenea, ocazii în care cei mici se vor simți încurajați să descopere posibilitățile nelimitate ale imaginației. De la jocuri interesante și până la tot felul de surprize, aici copiii găsesc tot ce au nevoie pentru a transforma o zi banală într-una de neuitat.

Iar pentru a intra în atmosfera de vacanță, Palas îi așteaptă pe cei mici cu demonstrații distractive, în fiecare zi a târgului, chiar pe scena din Atrium. Defilări de modă, dansuri sau cursuri de coding pentru copii sunt doar câteva dintre activitățile pe care le propun cluburile prezente în Palas.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top