Connect with us

Investiţie de 20 de milioane de euro în fabrica de cărămidă de la Iaşi

Investiții private

Investiţie de 20 de milioane de euro în fabrica de cărămidă de la Iaşi

Brikston Construction Solutions S.A şi-a deschis porţile în cursul zilei de ieri, prezentând halele de producţie care au fost renovate complet în cadrul unor investiţii de peste 20 de milioane de euro realizate de către grupul austriac Leier, scrie „Ziarul de Iași”.

Lucrările de reconstrucţie se află însă în plin proces de lucru, urmând ca la Iaşi să fie amenajată şi dezvoltată o nouă linie de producţie a prefabricatelor din beton, pe lângă cele din ceramică realizate până în prezent. Astfel, noile investiţii vor crea noi locuri de muncă la nivelul judeţului Iaşi în viitorul apropiat.

„În momentul de faţă, investiţiile au ajuns în momentul de faţă la aproximativ 20 de milioane de euro şi vor continua până la aproximativ 25 de milioane de euro. Printre altele, va fi o nouă secţie de pavaje, produse din beton, ceea ce este nou pentru fabrica noastră în Iaşi, noi producând produse ceramice. Grupul Leier are aproximativ 50 de fabrici în 7 ţări din Europa. În România are patru unităţi de producţie, două fabrici de cărămidă şi două de produse pe bază de beton şi îşi doreşte să investească în continuare, atât în fabrici de materiale de construcţii, dar şi în alte domenii”, a precizat Adrian Mînzat, director al Brikston Construction Solutions S.A.

Citește mai multe în Ziarul de Iași

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top