Connect with us

Investitor: Livrările în Moldova erau îngreunate din cauza infrastructurii defectuoase

Investiții private

Investitor: Livrările în Moldova erau îngreunate din cauza infrastructurii defectuoase

Uniprest Instal a deschis, recent, un punct de lucru la Iași. Firma este distribuitor național de produse care acoperă toată aria instalațiilor. Depozitul de la Iași, deschis pe Calea Chișinăului 132 (clădirea C16), este primul de acest fel din Moldova.

Într-o declarație acordată presei centrale, unul dintre șefii companiei a explicat de ce a durat atât de mult timp să deschidă un depozit la Iași, firma fiind înființată în 2009.

„Până acum, rețeaua noastră nu a inclus și zona Moldovei, care a fost mult timp neacoperită. Am tatonat terenul cu livrări din depozitul central din Mureș, însă întreg procesul era îngreunat din cauza infrastructurii defectuoase. În plus, nivelul calitativ din această zonă a crescut, regiunea are deja mult potențial, iar produsele comercializate de noi se potrivesc foarte bine. Așadar, am considerat că este un moment oportun pentru a deschide acest nou punct de lucru. A venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră”, a declarat Enikő Peter, Managing Director, Uniprest Instal, citat de HotNews.ro.

Investiția de la Iași a ajuns la 350.000 euro, iar la depozit lucrează 6 angajați. Depozitul din capitala Moldovei va deservi județele Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui și, implicit, Iași.

Punctul de lucru de la Iași este al treilea ca suprafață și capacitate din rețeaua Uniprest Instal, după depozitele din Târgu Mureș și București.

Uniprest Instal a fost înființată în 2009 și are sediul și depozitul central la Târgu Mureș. Uniprest Instal comercializează instalații, echipamente de încălzire și deține o gamă completă și variată de produse HVAC. Compania este prezentă la nivel național prin depozite și 9 puncte de lucru în Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu și Timișoara.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top