Connect with us

Moara de Foc: Amânare în cazul proiectului imobiliar/Ce solicitări are PMI

Investiții private

Moara de Foc: Amânare în cazul proiectului imobiliar/Ce solicitări are PMI

Comisia de urbanism a Consiliului Local (CL) a amânat luarea unei decizii cu privire la aprobarea proiectului imobiliar din zona Moara de Foc propus de Indiana SRL. Proiectul a fost de mai multe ori pe masa consilierilor, dar până acum nu a fost adoptată o decizie definitivă.

Din informațiile APIX.ro, consilierii au solicitat completarea documentației urbanistice cu detalierea căilor de acces la amplasament (actualul restaurant Moara de Foc), cu condiția realizării unei căi pe latura est-sudică, unde să poată fi descărcat traficul (două benzi).

De asemenea, anterior, Comisia a solicitat ca spațiile verzi să ocupe minimum 20% (față de 14% propus de investitor). Nu în ultimul rând, consilierii vor ca Indiana SRL să detalieze amplasarea locurilor de parcare.

Proiectul imobiliar din zona restaurantului Moara de Foc a fost inițiat la începutul acestui an de Indiana SRL, APIX.ro fiind prima sursă media care a scris despre această investiție și despre intenția de demolare a actualului local.

Potrivit planului urbanistic zonal, investitorul intenționează să construiască patru imobile înalte (8 și 9 etaje) și alte două clădiri cu regim mic de înălțime. Complexul din Păcurari va avea două funcțiuni principale: rezidențială și hotelieră.

Amplasamentul investiției
Planșa urbanistică a proiectului

Continue Reading

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top