Connect with us

VIDEO/FOTO Spațiile din clădirile Palas Campus sunt 100% închiriate

Investiții private

VIDEO/FOTO Spațiile din clădirile Palas Campus sunt 100% închiriate

Toate spațiile de birouri din Palas Campus au fost deja închiriate. Declarația îi aparține șefului Iulius, Iulian Dascălu și a fost făcută cu ocazia unei vizite la șantier a prim ministrului Ludovic Orban. Iulian Dascălu a mai spus că la șantier lucrează acum peste 300 muncitori, iar lucrările continuă într-un ritm alert.

„Suntem bucuroși, în primul rând, pentru că vedem că investițiile încep să însemne ceva pentru comunitate, și nu numai pentru comunitate, cât și pentru guvern și români. După cum vedeți, șantierul înaintează foarte mult, sunt peste 300 de muncitori care lucrează. Termenul de finalizare este peste 2 ani, clădirile sunt 100% închiriate și chiar dacă e o situația mai grea acum la nivelul României, mă refer aici la pandemie, lumea se mișcă”, a declarat Iulian Dascălu.

Filmare făcută duminică, 20 septembrie

Șeful Iulius i-a mulțumit premierului pentru „sprijinul considerabil” la nivelul pieței de retail în contextul măsurilor de redresare economică adoptate de guvern de la începutul pandemiei Covid-19.

„În vreme de criză economică generată de pandemie, sunt investitori care își continuă investițiile dovedind curaj, asumare de răspundere și, mai ales, capacitatea de a asigura derularea proiectelor de investiții care, până la urmă, înseamnă regenerare urbană, dezvoltare, generarea de locuri de muncă. În acest proiect de dezvoltare urbană urmează să se creeze 5.000 de locuri de muncă în domenii bine plătite care vor crea o dinamică economică și vor prezenta oportunități suplimentare pentru ieșenii aflați în căutarea unui loc de muncă”, a spus, la rândul lui, premierul Ludovic Orban.

Mai jos, puteți vedea o galerie foto realizată duminică, 20 septembrie, la șantier:

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top