Connect with us

Kaufland deschide un nou magazin la Iași, într-o zonă în plin avânt imobiliar

Zona de construire este în Galata, aproape de Miroslava

Local

Kaufland deschide un nou magazin la Iași, într-o zonă în plin avânt imobiliar

Lanţul de hipermarketuri Kaufland pregăteşte construirea unui nou magazin la Iaşi, în Galata, în condițiile în care acum amenajează un supermarket în Tătărași, iar, lângă parcul industrial I Miroslava (lângă Delphi) va deschide cel de-al treilea depozit logistic din țară.

Noul magazin va fi amenajat în Galata, într-o zonă care este una în plină dezvoltare rezidenţială: pe şoseaua Iaşi – Voineşti, aproape de limita administrativă a Iaşului. Deocamdată, Kaufland a obținut doar un certificat de urbanism, act urbanistic în urma căruia putem afla cu precizie amplasamentul și, în același timp, putem estima suprafața terenului (peste 15.000 mp).

Zona se află în plin având imobiliar – pe multe dintre terenurile libere sunt ridicate blocuri sau locuințe individuale

Magazinul va fi construit pe șos. Iași-Voinești, pe partea stângă a drumului, pe sensul spre Miroslava, în zona de după intersecţia şos. Iaşi – Voineşti cu str. Camil Ressu.În partea sudică a amplasamentului, terenul are deschidere la Aleea Strugurilor.

„Plan Urbanistic Zonal – Construire centru comercial, împrejmuire, amplasare mijloace publicitare, amenajare parcare, amenajare acces auto şi pietonal”, este obiectul certificatului de urbanism 1637/2021, obţinut de Kaufland Romania Societate in Comandita.

Odată întocmit PUZ-ul, lanţul german va putea solicita autorizaţia de construire. În prezent, Kaufland are în construcţie un nou magazin în Tătăraşi (zona străzilor Aurel Vlaicu şi Ignat) şi are în plan amenajarea celui de-al treilea depozit logistic din ţară, pe un teren de 400.000 mp din comuna Miroslava, după parcul industrial I (cel de lângă Delphi).

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top