Connect with us

Conest: Ne propunem ca pe 11 septembrie să finalizăm lucrările care afectează șos. Bucium

FOTO: Răzvan Timofciuc

Local

Conest: Ne propunem ca pe 11 septembrie să finalizăm lucrările care afectează șos. Bucium

Compania Conest a reacționat în urma apelului public al consilierului local Răzvan Timofciuc, iar constructorul a precizat că își propune să finalizeze pe 11 septembrie lucrările care afectează partea carosabilă a șos. Bucium.

Ne propunem ca până la data de 11 septembrie 2021 să finalizam tronsonul din carosabil care afectează zona Bucium. Conest și-a respectat fiecare promisiune făcută ieșenilor. Am finalizat multe lucrări publice înainte de termen și la standarde europene indiferent de costuri. (…) Am preconizat că prin lucrările pe care tocmai am început sa le executăm, vom aduce disconfort riveranilor și celor care tranzitează zona Bucium. Ne-am mobilizat pentru ca timpul de execuție sa fie cât mai scurt și totodată să respectam și condițiile impuse de Politia Rutieră în avizul emis”, se arată într-o informare a companiei, publicată pe Facebook.

Oficialii Conest spun că necesitatea de a lucra pe partea carosabilă [lucrările afectează 5,5 m din șosea] este dat[ de faptul că pe alte potențiale zone de lucru (trotuar, spațiu între carosabil și trotuar) sunt deja ocupate de multe alte utilități funcționale.

Lucrăm la tronsonul rețelei termice primare, de cca 760 metri liniari, de la Spitalul „Socola” și până la strada 3 Fântâni. (…) Lucrările din Bucium sunt supravegheate de un șef de șantier, trei ingineri și doi maiștri. Vă asigurăm că lucrăm sub presiunea disconfortului pe care îl vedem zi de zi. Noi și familiile noastre trecem prin același calvar al zecilor de minute petrecute în trafic în zona Bucium. Trebuie să respectăm procedurile tehnice pentru a asigura calitatea lucrărilor și vom răspunde, ca întotdeauna pozitiv, apelurilor lansate de comunitate. Vom publica un jurnal al efectivelor de muncitori alocate proiectului din Bucium și vă vom ține la curent cu lucrările efectuate”, a mai precizat Conest.

Compania a publicat și un jurnal de șantier, cu explicații privind numărul de muncitori mobilizați și utilaje folosite, informații care pot fi consultate la ACEST LINK.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top