Connect with us

Licitație majoră lansată de Delgaz: lucrări în valoare de peste 400 milioane lei

Local

Licitație majoră lansată de Delgaz: lucrări în valoare de peste 400 milioane lei

Delgaz a lansat o licitație majoră care implică 20 județe din țară, inclusiv Iașului, pentru lucrări de săpătură, furnizare produse de balastieră, refacerea trotuare și spații verzi. În total, cele 20 de loturi înseamnă contracte de 400 milioane lei, fără TVA.

Achiziția presupune semnarea unui acord-cadru pe o perioada de 36 luni în cazul fiecărui județ cu un număr maxim de 5 operatori iar, ulterior, vor fi semnate contracte subsecvente prin reofertare în funcție nevoile societății.

La Iași, valoarea acordului-cadru va fi cuprinsă între minim 20,8 milioane lei și maxim 35 milioane lei, fără TVA. În proporție de 95%, în atribuirea contractului contează criteriul prețului cel mai scăzut, iar 5% perioada de garanție a lucrărilor.

Categoriile de lucrări care vor fi făcute sunt următoarele:

  • lucrări de săpătură necesare remedierii defectelor sau investițiilor realizate în regie proprie, procurare și transportul produselor de balastieră, așternerea nisipului, umplere cu pământ şi/sau balast și transportul materialelor excedentare. În cazul în care lucrările de săpătură necesare remedierii defectelor sau investițiilor sunt executate de către Beneficiar cu utilaje proprii, se vor comanda procurare și transportul produselor de balastieră, așternerea nisipului, umplere cu pământ şi/sau balast și transportul materialelor excedentare
  • lucrări de refacere carosabil, trotuare și spații verzi și înlocuirea plăcilor pentru căminele de vizitare, afectate de săpături în urmă intervențiilor pentru remedierea defectelor și a lucrărilor de investiții realizate de către Delgaz Grid în regie proprie
  • furnizarea de produse balastieră necesare remedierii defectelor și a lucrărilor de investiții realizate în regie proprie, procurarea acestora încărcatul și transportul în depozitele Delgaz Grid, sau la locul intervenției/investiției, încărcatul și transportul materialului excedentar.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top