Connect with us

McDonald’s deschide un restaurant Drive-Thru la Family Market Bucium/Peste 60 de joburi sunt disponibile

Investiții private

McDonald’s deschide un restaurant Drive-Thru la Family Market Bucium/Peste 60 de joburi sunt disponibile

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, anunță lansarea unei campanii de recrutare la nivel local, în Iași, pentru deschiderea unui nou restaurant de tip Drive-Thru. Prevăzut să fie inaugurat până la finalul anului 2022, restaurantul McDonald’s Iași Bucium reprezintă cea de-a 4-a locație McDonald’s din Iași și al doilea restaurant cu linie Drive din oraș.

Deschiderea aduce o importantă oportunitate pentru comunitatea locală, peste 60 de noi locuri de muncă fiind create pentru a alcătui echipa care va deservi restaurantul, anunță Iulius într-un comunicat. Din informațiile APIX.ro, restaurantul a primit deja autorizația de construire în cursul lunii august.

„Suntem încântați să continuăm expansiunea rețelei McDonald’s în România, unul dintre pilonii strategiei noastre de dezvoltare. Odată cu lansarea Iași Bucium Drive-Thru, care va avea loc în ultimul trimestru al acestui an, vom atinge un nou prag: restaurantul cu numărul 94 la nivel național. În felul acesta, continuăm să venim mai aproape de comunitățile din care facem parte, dar și să sprijinim economia locală, prin locurile de muncă pe care fiecare nouă deschidere le generează”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

Noul restaurant se deschide în cadrul Family Market Bucium, un proiect de retail de proximitate dezvoltat de compania IULIUS, în Iași. Locația va include toate facilitățile unui restaurant McDonald’s Drive-Thru și le va oferi clienților acces la cele mai noi tehnologii, sistemul digital de comandă,  acces la produsele lor preferate în restaurant, pe terasă, prin comandă pe linia de drive sau prin serviciul de delivery. 

McDonald’s își continuă strategia de dezvoltare nu doar prin expansiune, ci și prin digitalizare. Fie că este vorba de sistemul de comandă rapidă prin intermediul kioskurilor digitale sau de aplicația de mobil McDonald’s, care răsplătește clienții prin puncte de loialitate în secțiunea MyM Rewards, McDonald’s continuă să inoveze prin serviciile sale, oferind experiențe de cea mai înaltă calitate.

Cele peste 60 de locuri de muncă create pentru restaurantul Iași Bucium Drive-Thru vizează pozițiile: Crew member – lucrător comercial, Barista sau Guest Experience Leader – responsabil ospitalitate, și se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 16 ani care își doresc să se alăture echipei McDonald’s.

Pachetul de beneficii include un program flexibil, sesiuni de training, inclusiv pentru deprinderea abilităților de management, oportunități de avansare rapidă și diferite tipuri de bonusuri și sporuri, printre care bonusuri de performanță, pentru ture de noapte și weekend sau pentru recomandări. Astfel, pentru o normă de 8 ore, un lucrător comercial poate primi până la 2.800 de lei net, în vreme ce pentru un Guest Experience Leader venitul poate ajunge până la 3.200 de lei net.

Toți cei interesați de o poziție în cadrul echipei McDonald’s Iași Bucium pot aplica pe site-ul companiei, în secțiunea de carieră https://mcdonalds.ro/cariera.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top