Connect with us

Iulius poate începe construirea clădirii rezidențiale de lângă Palas Campus

Randare a proiectului

Investiții private

Iulius poate începe construirea clădirii rezidențiale de lângă Palas Campus

Primăria a emis recent autorizația de construire pentru clădirea de tip de rezidențial pe care compania Iulius Real Estate o propune în zona Palas Campus. Cu acest proiect, Iulius intră pe piața rezidențială, fiind prima clădire de acest tip pe care o va construi grupul de firme.

„Prin prezenta documentație de autorizare se propune construirea unei clădiri cu funcțiune rezidențială, spații comerciale, servicii, alimentație publică și amenajări exterioare”, se precizează în autorizația 414/2022.

Potrivit actului citat, imobilul va avea un regim de înălțime cu două niveluri în subsol, parter și 7 etaje, cu o înălțime maximă de 30 metri. Terenul aferent blocului are o suprafață de circa 1.500 mp. Clădirea va avea 45 de apartamente care vor fi deservite de 51 locuri de parcare (la subsol). Clădirea de pe str. Iancu Bancalu va fi prima dezvoltare rezidențială din portofoliul Iulius.

Anul trecut, odată cu începerea procesului de obținere a autorizației de construire, Iulius a precizat că toate apartamentele vor avea dotări premium, iar suprafețele locuințelor vor fi „generoase”.

Printre avantajele enumerate de companie se numără dotări și finisaje premium, compartimentarea optimă pentru un confort și funcționalitate sporite, dar și versatilitate în design, structura de rezistență realizată cu planșee dală, fără grinzi interioare, ceea ce asigură o mare flexibilitate în amenajare, înălțimi libere de 2,90 metri, tâmplărie de aluminiu fără parapet, pentru un grad ridicat de lumină naturală pe o durată cât mai mare din zi, terase și balcoane individuale, spațioase și reconfortante.

„Va fi o clădire construită în mijlocul comunității, care le va permite oamenilor să se bucure de dinamica orașului, dar și un loc unde să se simtă acasă. Prin localizarea ultracentrală, lângă Palas Campus și în imediata apropiere a Palas Iași, rezidenții noii clădiri vor beneficia de cea mai generoasă ofertă de servicii în proximitate: medicale, educaționale, retail, business, parc și entertainment. Spațiile verzi și oazele de relaxare de care va dispune imobilului vor răspunde stilului de viață urban actual, „verdele” fiind deja o amprentă a proiectelor IULIUS. Rezidenții vor beneficia de locuri de parcare dedicate, în parcarea subterană a Palas Campus, precum și de întreaga infrastructură pietonală, piste pentru biciclete, conexiuni pentru mijloacele de transport în comun și facilități pentru transportul alternativ și eco- friendly”, au spus oficialii Iulius, citați într-un comunicat al companiei.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top