Connect with us

Frumoasa: a fost autorizat un ansamblu de blocuri cu peste 500 de apartamente

Investiții private

Frumoasa: a fost autorizat un ansamblu de blocuri cu peste 500 de apartamente

Compania Inamstro a obținut autorizația de construire pentru un nou ansamblu rezidențial („Dimineții”), situat în zona Frumoasa, complex care va avea 519 de apartamente, conform avizului eliberat de Primărie, la peste 3 ani după ce planul urbanistic zonal (PUZ) a fost aprobat de către Consiliul Local.

Potrivit actului citat, complexul va avea 149 de apartamente cu o cameră, 281 cu două camere și 89 cu trei camere. Viitorii locatari vor avea la dispoziție 584 de locuri de parcare, circa 500 dintre acestea fiind în subteran. Regimul de înălțime autorizat este subsol, parter, 10 etaje și un etaj tehnic.

Ansamblul va fi format din patru corpuri cu parcare subterană, la parter fiind birouri și unități locative, iar la etajele superioare vor fi locuințe colective. Recent, Inamstro a lansat oficial proiectul la câteva zile după ce Primăria a emis autorizația de construire.

„Noul proiect — ansamblul rezidențial Dimineții face parte dintr-un proiect de regenerare urbană și urmează a fi construit pe strada Dimineții 32. Localizarea unică într-o zonă liniștită din partea de sud a orașului Iași, la poalele dealului Cetățuia, în proximitate cu două mănăstiri, totodată, în apropiere cu toate facilitățile urbane de trai – face din proiect un loc de vis pentru o viață calmă înconjurată de armonia naturii”, se arată în anunțul de lansare a proiectului.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top