Connect with us

INAMSTRO a finalizat lucrările edilitare din Frumoasa: căi de acces și locuri de parcare publice (P)

Local

INAMSTRO a finalizat lucrările edilitare din Frumoasa: căi de acces și locuri de parcare publice (P)

Compania de construcții INAMSTRO în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași anunță că lucrările de reabilitare ale infrastructurii căilor de acces și locurilor de parcare publice în cartierul Frumoasa au fost încheiate cu succes în data de 09.09.2021.

Dezvoltarea şi modernizarea spațiului public este un factor major în vederea asigurării creşterii atractivității unui cartier rezidențial. Acest obiectiv a propulsat refacerea bunei funcționări și a nivelului de utilizare a accesului în cartierul Frumoasa.

Obiectivele principale ale inițiativei au fost dezvoltarea infrastructurii urbane în scopul fluidizării traficului și asigurării accesului pietonilor, dar și asigurarea accesului spre cartier a tuturor grupurilor de locuitori. 

Astfel, au fost montate bordurile pe amplasamentul existent și s-a turnat covor asfaltic pe o suprafață de 2.378,00 mp. Pentru a facilita mişcarea în siguranță, rapidă şi eficientă a persoanelor a fost delimitat marcajul pentru locurile de parcare și căile de acces. De asemenea, au fost reabilitate 66 locuri de parcări publice și două căi de acces. 

Trebuie să menționăm că compania de construcții Inamstro și-a asumat pe deplin cheltuielile cu o valoare de 390841 RON pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare urbană în cartierul Frumoasa. 

Toate acțiunile întreprinse au fost realizate cu succes în speranța că eforturile depuse și asumate de compania de construcții Inamstro vor contribui la creșterea nivelului calității vieții în Municipiul Iași și, în particularitate, pentru dezvoltarea cartierului Frumoasa. 

#apartamente #ApartamentIasi #apartamenteinrate #directdeladezvoltator #apartamente_in_rate #apartamente_direct_de_la_dezvoltator #diminetii 

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top