Connect with us

Ministerul Sănătății vrea un nou spital IBCV în Miroslava

Acesta este terenul unde ar urma să fie construit un nou IBCV

Proiecte publice

Ministerul Sănătății vrea un nou spital IBCV în Miroslava

Consiliul Local (CL) din Miroslava a aprobat trecerea unui teren de 12 hectare la Ministerul Sănătății (MS) pentru construirea unui nou spital. Demersul vine în urma unor adrese a MS și a Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) din Iași.

Potrivit adresei IBCV, din 12 iunie, intenția este de a construi un nou sediu pentru unitatea spitalicească.

„Se aprobă inițierea procedurii de trecere a terenului în suprafață de 12 ha în domeniul public al statului român și administrarea Ministerului Sănătății în vederea construirii Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. George I.M. Georgescu în comuna Miroslava”, se arată în hotărârea consilierilor locali care a fost adoptată la 4 zile după adresa IBCV.

Terenul predat la MS face parte dintr-o suprafață mai mare, liberă de construcții, care are, în total, aproape 20 hectare. Recent, așa cum APIX.ro a scris într-un material precedent, lângă acest teren au fost oferite alte 4,4 ha pentru construirea unui centru regional de tenis.

Terenul evidențiat are o suprafață de cca 20 ha, din această suprafață vor fi acordate 12 ha (urmează să fie făcută dezmembrarea)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top