Connect with us

Miroslava modernizează 11 km de drumuri: licitație cu un contract de peste 21 mil. lei

Local

Miroslava modernizează 11 km de drumuri: licitație cu un contract de peste 21 mil. lei

Primăria Miroslava a lansat o procedură pentru contractarea unui constructor care să modernizeze 11 străzi cu o lungime totală de 10,6 km, potrivit informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SEAP).

Este vorba despre străzi rurale, iar suprafața totală a acestora ajunge la circa 70.000 mp. Străzile care vor fi modernizate sunt: Emil Racoviță, Ion Creangă, Ionel Teodoreanu, Mihail Sadoveanu, Primăverii (toate din satul Valea Ursului), Iazului, Cornești, Prunilor (sat Valea Adâncă), Neculai Hirtan (Ciurbești), Ciprian Porumbescu (Cornești), legătură str. Eroilor – str. Beldiman (Uricani) și str. Stadionului (Miroslava).

  • În cadrul investiției au fost identificate punctual utilități existente ce necesita deviere, protejare, aducere la cotă. Astfel, constructorul are obligația de a subcontracta/colabora cu o societate atestată în vederea întocmirii proiectului de protejare/deviere, respectiv execuția lucrărilor de protejare/deviere propriu-zisă a acestora, conform prevedrilor legale aplicabile. În cadrul acestei investiții a fost prevăzută aducerea la cotă a utilităților (apă/ canalizare/ hidranți/ gaze/ electricitate) iar pe strada Stadionului se vor reloca 11 stâlpi din rețea electrică aeriană în rețea subterană – conform planurilor de situație anexate documentației – fragment din caietul de sarcini

Valoarea estimată a contractului se ridică la 21,2 milioane lei, fără TVA, iar ofertele pot fi depuse cel târziu pe 18 martie.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top