Connect with us

Miroslava: o firmă ieșeană va amenaja un aqua park pe un teren concesionat de la primărie

Terenul este în apropiere de centură

Investiții private

Miroslava: o firmă ieșeană va amenaja un aqua park pe un teren concesionat de la primărie

Primăria Miroslava a găsit un concesionar pentru cele 2 hectare de teren pe care vrea amenajarea unui parc de distracții. Verificările APIX.ro au revelat că au fost 2 oferte la procedură, iar contractul a fost semnat cu o firmă ieșeană.

„Obiectul concesiunii: 20.000 mp teren intravilan sat Brătuleni, pentru înființarea unui parc de distracții care va cuprinde piscine pentru copii și adulți, zone de distracție pentru copii, zonă pentru desfășurare spectacole, zonă de alimentație, terase, clădire administrativă și parcare”, se preciza într-un anunț publicat de către Primăria Miroslava în prima parte a acestui an.

Verificările APIX.ro au arătat că, recent, o companie ieșeană și-a deschis punct de lucru la terenul scos la licitație de către autoritatea locală, iar surse APIX spun că intenția firmei este de a amenaja, în primul rând, un aqua park.

  • Din informațiile noastre, contractul a fost semnat cu firma Zoo Andra Lum SRL, o companie înființată în ianuarie 2022, iar principalul domeniu de activitate al acesteia este „bâlciuri și parcuri de distracții”
Acesta este terenul unde va fi derulată investiția

Miroslava este cea mai mare și bogată comună din județ, și printre primele din țară, la recesământul din 2021 fiind înregistrați peste 28.000 de locuitori, o populație similară cu cea a Pașcaniului. În același timp, Miroslava are o suprafață similară cu cea a municipiului Iași, dar, spre deosebire de Iași, Miroslava dispune de importante resurse de teren care sunt libere de construcții și sarcini.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top