Connect with us

Moara de Vânt: 24 de blocuri pe malul Lacului Aroneanu

Pe acest teren vor fi construite 24 de blocuri cu trei etaje

Investiții private

Moara de Vânt: 24 de blocuri pe malul Lacului Aroneanu

Un proiect pentru construirea a 24 de blocuri în Moara de Vânt a intrat în circuitul de autorizare la nivelul municipalității. Planul urbanistic a fost propus de fostul comisar de poliție Radu Tărnăuceanu, dar acesta a vândut recent terenul către o altă persoană fizică (Mircea Apostu).

Suprafața de teren are 30.000 mp și se află în zona malului Lacului Aroneanu, aproape de limita administrativă a Iașului.

Amplasamentul investiției:

Cele 24 de blocuri au fiecare câte trei etaje, urmând a fi amenajate peste 300 de apartamente, în contextul în care planul urbanistic prevede 280 de locuri de parcare. Înălțimea maximă a blocurilor va ajunge la 12 metri.

Săptămânalul „Reporter de Iași” a scris recent că terenul din Moara de Vânt a fost vândut de către Tărnăuceanu la un preț derizoriu, de numai 60.000 euro. Cumpărătorul a fost Mircea Apostu, sponsorul echipei de fotbal feminin Navobi.

Planșa de reglementări urbanistice:

Deocamdată, planul urbanistic zonal a fost propus spre consultare publică. Înainte ca lucrările de execuție să poată începe, dezvoltatorul trebuie să obțină girul consilierilor locali și, ulterior, autorizația de construire.

 

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top