Connect with us

Proiect: blocuri cu 11 etaje între Selgros și râul Nicolina

În zonă ar urma să fie amenajate 300 de locuri de parcare

Investiții private

Proiect: blocuri cu 11 etaje între Selgros și râul Nicolina

Patru blocuri cu 11 etaje vor fi construite lângă Selgros. Dezvoltatorii, două persoane fizice, au la dispoziție o suprafață de aproape 5.300 mp. Terenul se află între parcarea de la Selgros și râul Nicolina.

Amplasamentul investiției:

În planul urbanistic zonal, propus spre consultarea populației, sunt prevăzute patru blocuri cu subsol, parter și 11 etaje, la o înălțime maximă de 40 metri. Procentul maxim de ocupare al terenului este de 35%, în timp ce coeficientul de utilizare a terenului este egal cu 4. Astfel, dezolvatorii (Mihaela și Marius Gârleanu) pot construi blocurile pe o suprafață de 1.852 mp, în timp ce circulațiile, aleiile și locurile de parcare vor ocupa 2.646 mp, iar spațiile verzi aproape 794 mp.

Având în vedere indicatorii urbanistici, există un potențial de a amenaja circa 350 apartamente cu o suprafață medie de 50 mp. În planul urbanistic sunt prevăzute 286 de locuri de parcare, iar 236 dintre acestea sunt în subteran.

Planșa de reglementări urbanistice:

Deocamdată, planul urbanistic zonal a fost propus spre consultare, iar lucrările vor putea începe doar după aprobarea documentului de către Consiliului Local și, ulterior, prin emiterea de către Primărie a autorizației de construire.

Vedere de pe pod spre zona de construire:

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top