Connect with us

Modernizarea str. Luca Arbore: este turnat stratul de asfalt

Proiecte publice

Modernizarea str. Luca Arbore: este turnat stratul de asfalt

Constructorii contractați de Primăria continuă lucrările de modernizare a străzii Luca Arbore, în zona Canta, paralel cu linia ferată. Rămâne de văzut dacă Primăria va interveni și pentru amenajarea locurilor de parcare din lungul străzii. Pe unele porțiuni a fost turnat stratul de asfalt, pe altele încă este în lucru.

Lucrările fac parte dintr-un pachet care include și modernizarea străzilor Viticultori, I. I. Mironescu, Roşcani, Ţicăul de Jos, Timpului, Șt. O. Iosif şi Dochia, acestora alăturându-li-se şi supralărgirea bulevardului Tudor Vladimirescu.

Executantul lucrărilor este asocierea SC Alpenside SRL – SC Concret Drum SRL, contra unei sume de 17.488.376,04 lei, fără TVA (20.811.167,49 lei, cu TVA).

Modernizarea acestor artere de circulaţie face parte din obiectivul mai amplu al reabilitării infrastructurii rutiere în cartierele Copou, Canta, Moara de Vânt, Tudor Vladimirescu şi Ţicău.

Contractul presupune realizarea de lucrări pe o lungime totală de străzi de 6.982 de metri, cu o durată de execuţie care variază între opt şi 14 luni.

Alte articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top