Connect with us

Noi blocuri în fața ansamblului de vile a lui Fenechiu

Imagine aeriană - Foto: Radu MEȘNIȚĂ

Investiții private

Noi blocuri în fața ansamblului de vile a lui Fenechiu

Firma Globocon pregătește un nou proiect imobiliar prin care vor fi ridicate noi blocuri, probabil înalte, în fața ansamblului de vile „I.C. Brătianu” construit de fostul ministru Relu Fenechiu. Societatea este patronată de Cristian Ghibu, un apropiat al fostului demnitar.

Amplasamentul noilor blocuri

Deocamdată, compania a obținut un certificat de urbanism pentru „construire locuințe colective și amenjare incinte”. Blocurile vor fi aliniate cu celelalte două ridicate în ultimii ani.

La acest moment, nu există informații publice privind indicatorii urbanistici, proiectul fiind într-o fază pregătitoare. Estimările Apix.ro sunt că Globocon are la dispoziție o suprafață de aproape 4.000 m, teren suficient pentru încă cel puțin două tronsoane de bloc.

Datele financiare ale Globocon sunt destul de ciudate pe anul 2018: firma a avut zero cifră de afaceri, un profit de aproape 80.000 lei, datorii de circa 1,5 milioane lei și un singur angajat.

Vedere spre ansamblul de vile a lui Fenechiu

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top