Connect with us

O companie a Primăriei București caută lucrări la Iași

Proiecte publice

O companie a Primăriei București caută lucrări la Iași

Licitația pentru proiectarea unei noi Săli Polivalente are un ofertant-surpriză: Compania Municipală Dezvoltare Durabilă București SA. Firma aparține Consiliului Local din Capitală și a fost înființată la inițiativa primarului Gabriela Firea.

Compania din Capitală are trei contracandidați: Dico și Țigănas Birou de proiectare, SigmHome Project SRL și Tec Telecom SRL. Primăria Iași vrea ca proiectantul ce va fi desemnat câștigător să realizeze documentațiile tehnice pentru o Sală Polivalentă cu o capacitate maximă de 10.000 de locuri.

Valoarea maximă a achiziției este de 1.974.789,91 lei, fără TVA, durata contractului urmând a fi de maxim șase luni de la data emiterii ordinului de începere. Criteriul de atribuire a licitației este cel mai bun raport calitate – preț.

Pentru acest obiectiv, municipalitatea a propus trei posibile amplasamente: terenul din Moara de Vânt (zonă liberă de sarcini), un teren aflat în concesiunea Veolia Energie Iași SA în perimetrul Centralei de Energie Termică (CET) și altul în cartierul Tudor Vladimirescu, mai precis cel pe care se află garajul Companiei de Transport Public SA. Pentru fiecare destinație propusă firma câștigătoare va trebui să realizeze câte un studiu cu avantajele și dezavantajele din punct de vedere al accesibilității și dotărilor edilitare din zonă.

Printre studiile pe care firma câștigătoare va trebui să le realizeze se numără studiul de amplasament, studiul topografic, studiul geotehnic, studiul de coexistență (dacă este cazul), documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), studiul de fezabilitate (acolo unde este cazul), documentația tehnică pentru obținerea avizelor / acordurilor / autorizațiilor necesare pentru obținerea autorizației de construire, care nu au fost solicitate prin certificatul de urbanism (în cazul în care se impun), proiectul tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor, proiectul tehnic de execuție și documentația tehnică pentru organizarea execuției.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top