Connect with us

Iașul va avea primul spațiu de joacă dedicat copiilor cu dizabilități

Spațiul de joacă va fi amenajat în Parcul Expoziției

Proiecte publice

Iașul va avea primul spațiu de joacă dedicat copiilor cu dizabilități

Primăria vrea să amenajeze în incinta Parcului Expoziției un spațiu de joacă dedicat copiilor cu dizabilități. În acest sens, municipalitatea a lansat o procedură de achiziție a serviciilor de proiectare a obiectivului.

Spațiul de joacă va fi desfășurat pe o suprafață de 1.200 mp pe un teren ce are deschidere la str. General Toma Dumitrescu (zona din fața stadionului). Spațiul nu va fi dedicat doar copiilor, ci va avea și o zonă de relaxare pentru adulții cu dizabilități.

„Amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii cu dizabilități va produce efecte pozitive asupra vieții copiilor cu dizabilități, totodată va contribui la îmbunătățirea calității spațiilor publice destinate recreerii și agrementului. Amenajarea va urmări dotarea cu echipamente bine integrate conforme cu standardele europene în vigoare”, se arată în caietul de sarcini.

Valoarea estimată a contractului de proiectare ajunge la la 50.000 lei, fără TVA, iar câștigătorul va întocmi studiul topografic, va elabora proiectul tehnic și va acorda asistență pe parcursul lucrărilor de execuție.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top