Connect with us

O nouă bază de producție în Bucium: inițial se dorea un complex de agrement

Amplasamentul unde va fi construită baza de producție

Investiții private

O nouă bază de producție în Bucium: inițial se dorea un complex de agrement

Una dintre cele mai profitabile companii ieșene va amenaja o nouă bază de producție în Bucium. According Group SRL, care anul trecut a avut un profit de 3,4 milioane lei, va implementa proiectul pe șos. Bucium 55F, în apropiere de cartierul de vile „I.C.Brătianu”. Compania are la dispoziție o suprafață de 5.000 mp.

Amplasamentul:

Pe cea mai mare parte a terenului indicat, According Group vrea să construiască o hală de producție și depozitare cu o înălțime maximă de 6 m. Spre șos. Bucium, firma va ridica o clădire de birouri cu o înălțime maximă de 9 metri și un regim de înălțime demisol, parter și două etaje. Compania a început demersurile de autorizare în primăvara acestui an și a ajuns la faza de întocmire a Planului Urbanistic Zonal (PUZ), document ce l-a propus spre aprobare la nivelul municipalității.

Pentru zona amintită există un PUZ aprobat în 2007, dar intenția declarată atunci de către firmă era să construiască un complex de agrement care ar fi urmat să cuprindă săli de sport, piscină și restaurant.

Planșa de reglementări urbanistice:

La momentul de față, proiectul de hotărâre privind aprobarea noului PUZ se află în etapa de consultare publică. După încheierea acestei etape, documentul va putea fi dezbătut în Consiliul Local și, ulterior, investitorul să obțină autorizația de construire.

În perioada 2000 – 2016, According Group a înregistrat profit în fiecare an, cel mai mare fiind în 2014, respectiv de 3,7 milioane lei. Anul trecut, la o cifră de afaceri de aproape 50 milioane lei, firma a avut un profit 3,36 milioane lei și un număr mediu de 65 de angajați. Principala activitate constă în comerț cu ridicat al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare.

According Group deține brandul Compakt (gamă de produse profesionale). Printre produsele vândute de companie se numără componente geam termoizolant, adezivi infoliere profile, etanșanți profesionali, spumă poliuretanică și adezivi profesionali.

Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top