Connect with us

Trei blocuri din Galata, cu un pas mai aproape de autorizare

Zona în care vor fi construite blocurile

Investiții private

Trei blocuri din Galata, cu un pas mai aproape de autorizare

Trei blocuri noi vor fi construite în Galata, în apropiere de „granița” cu Miroslava. Imobilele vor fi ridicate într-o zonă (T45) unde deja sunt edificate circa 15 blocuri, iar alte 12 urmează să fie autorizate. Primăria a publicat raportul de informare în cazul acestui proiect, iar inițiativa urmează să fie dezbătută de consilierii locali într-o ședință viitoare. Potrivit specialiștilor municipalității, nu au fost înregistrate sesizări la acest moment.

Amplasamentul blocurilor:

Potrivit indicatorilor urbanistici, înălțimea maximă ajunge la 12 metri, în timp ce regimul de înălțime este subsol, parter și trei etaje. Procentul de ocupare a terenului ajunge la 50%, iar coeficientul de utilizare a terenului solicitat de dezvoltatori este unul destul de mare (1,96) peste limita stabilită în zonă. Cu un astfel de CUT, suprafața desfășurată a construcțiilor ajunge la peste 6.000 mp, ceea ce înseamnă în jur de 100 de locuințe, respectiv 30-35 de apartamente pe fiecare bloc.

Planșa de reglementări urbanistice:

Investiția va fi derulată de două persoane fizice (Mihaela și Vasile Rusu).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top