Connect with us

Evo Imobiliare s-a mutat în casă nouă

evo imobiliare
Articol susținut de Evo Imobiliare

Local

Evo Imobiliare s-a mutat în casă nouă

Evo Imobiliare are un nou sediu operativ din care va fi coordonată întreaga activitate a agenției. Noul sediu se află în cartierul Alexandru cel Bun, pe str. Roman Vodă nr.18.

Potrivit reprezentanților Evo Imobiliare, noul sediu a fost proiectat pentru a răspunde nevoilor în creștere ale clienților și partenerilor agenției, facilitând o mai bună interacțiune și eficiență. „Este un spațiu care nu doar că ne permite să ne servim clienții cu și mai mare eficiență, dar subliniază și standardul de excelență pentru care suntem cunoscuți”, a declarat Petronel Solca.

El a adăugat că noul sediu este caracterizat printr-o accesibilitate îmbunătățită și facilități moderne și va fi centrul operațional pentru întreaga activitate a agenției imobiliare la Iași.

„Noua noastră casă dispune de o vitrină stradală, este echipat cu o sală de întâlniri modernă, destinată să găzduiască atât ședințe cât și întâlniri cu clienții, dar și cu reprezentanții altor agenții imobiliare (deoarece noi suntem deschiși spre colaborare cu toți agenții imobiliari). Pe lângă spațiul primitor și profesional, chiar și zona ne oferă multiple facilități cum ar fi numeroase locuri de parcare, accesibilitate crescută datorită proximității față de mijloacele de transport în comun, în proximitate găsim și majoritatea companiilor bancare, asigurând astfel o conexiune excelentă pentru toți vizitatorii”, a mai spus Petronel Solca.

Evo Imobiliare, recunoscută pentru profesionalism și dedicare, este o marcă înregistrată și continuă să fie o companie de încredere în domeniul imobiliar, iar mutarea în noul sediu este un pas natural în expansiunea și adaptarea la cerințele pieței. Sunt entuziasmat de posibilitățile pe care noua locație le aduce agenției noastre, a declarat Petronel Șolcă, broker imobiliar și director al agentiei imobiliare.

Galerie foto

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top