Connect with us

[P] Un nou jaf al secolului la Primăria Iași!

marius bodea

Local

[P] Un nou jaf al secolului la Primăria Iași!

Milioane de euro cheltuite din bani publici pentru care nu există documente justificative în cazul organizării Campionatului Mondial de Esports de anul trecut, de către Primăria Iași. Nu este o acuzație a mea, a unui politician, ci este o constatare a Curții de Conturi a României. Un jaf epocal s-a consumat anul trecut sub privirile noastre, iar cei care au îndrăznit să atragă atenția asupra faptului că Mihai Chirica și camarila sa toacă sume uriașe fără să aducă vreun beneficiu palpabil Iașului erau arătați cu degetul ca fiind „dușmănoși” sau chiar că strică imaginea orașului.

Imaginea orașului este deja stricată de numeroasele inculpări și trimiteri în judecată pentru corupție ale primarului și președintelui de Consiliu Județean. Faptul că ar fi trebuit să închidem ochii la milioanele de euro „prăduite” de șefii Primăriei Iași întrece oricum orice imaginație și vizează deja sindromul Stockholm.

Așadar, am fost singurul politician care a acuzat public acest jaf anul trecut și am cerut controale. Gândiți-vă acum la orice hoție și eu vă arăt că au pus-o în practică, de data asta susținut de documentele oficiale ale Curții de Conturi.

Un milion de euro din banii ieșenilor au fost plătiți unui ONG-fantomă din Macedonia drept taxă de șmecher. Șmecherii au scos banii și au dispărut!

Milioane de lei au fost plătite pe mâncare ce nu a fost niciodată livrată. S-au trecut în acte cazări fictive la hoteluri de lux de sute de mii de lei pentru oameni care nu aveau nicio legătură cu Campionatul Mondial de Esports. Au fost deci cazați la hoteluri de lux și plătiți din banii noștri cu alte sute de mii de lei.

Au fost contractate producții video de alte sute de mii de lei care nu au fost făcute niciodată.

Mesele, băutura, chiar și bacșișurile pentru ospătari au fost decontate din banii noștri, laolaltă cu atât de multe bilete de avion, de făceai înconjurul lumii de mai multe ori.

În acest timp, la alegeri, unii au făcut blaturi cu Mihai Chirica ca să-l realeagă primar, atacându-mă constant pe mine. Alții sunt pregătiți acum să facă blaturi cu acest personaj sulfuros cât de curând.

Oricâte presiuni ar exista, înțelegeți exact și din jaful Campionatului Mondial de Esports de ce eu nu pot să mă asociez cu acest personaj și nici nu renunț!

Marius BODEA, Senator USR de Iași

jaful secolului

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top