Connect with us

Păcurari: 130 de apartamente într-un complex cu 4 blocuri

Investiții private

Păcurari: 130 de apartamente într-un complex cu 4 blocuri

Un proiect imobiliar despre care se vorbește de mai bine de doi ani revine în atenția publică. Cărăbuș Grup Construct SRL a obținut autorizația pentru construirea a patru blocuri pe șos. Păcurari 120, în capătul cartierului.

Amplasamentul (unde sunt evidențiate și alte investiții propuse în zonă):

Potrivit autorizație 252/2019, Cărăbuș Grup Construct vrea să amenajeze circa 130 de apartamente în patru blocuri: unul de 10 etaje, două de 9 etaje, iar unul  cu 6 etaje (acesta este și singurul imobil care va avea trei niveluri în subteran).

Primul bloc se află la șos. Păcurari, iar celelalte sunt prevăzute în spatele acestui imobil, în șir indian. Firma are la dispoziție o suprafață de 4.455 mp, iar înălțimea maximă a blocurile ajunge la 37 metri.

Apartamentele vor fi cu o cameră (tip studio), 2 camere, 3 camere, 4 camere și 5 camere. Pentru viitorii locatari sunt propuse 153 de locuri de parcare, în timp ce suprafața spațiilor verzi ajunge la circa 800 mp, suprafața carosabilului la 1.150 mp, iar cea pietonală la 1.200 mp.

Planul urbanistic zonal (PUZ) aferent investiției a fost aprobat încă din noiembrie 2017 de către plenul Consiliului Local.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top