Connect with us

Păcurari: anul acesta începe extinderea clădirii Fiterman din capătul cartierului

Investiții private

Păcurari: anul acesta începe extinderea clădirii Fiterman din capătul cartierului

Lucrările de extindere a centrului de dializă din capătul cartierului Păcurari vor începe pe parcursul acestui an, în condițiile în care proiectul urbanistic va fi aprobat săptămâna viitoare, iar, ulterior, Fiterman Pharma SRL va putea solicita autorizația de construire.

Compania are la dispoziție un teren cu o suprafață de aproape 2.400 mp și propune o clădire cu două niveluri în subsol, demisol, parter și 5 etaje. În prezent, suprafața construită ocupă 42% din terenul aflat în proprietatea beneficiarilor, iar, în urma implementării PUZ-ului propus, va crește la 60%.

Extinderea va fi spre zona Canta

La acest moment, suprafața construită ocupă 42% din terenul aflat în proprietatea beneficiarilor, iar, în urma implementării proiectului propus, va crește la 60%. Astfel, 1.431 mp din teren vor fi ocupați cu clădiri, 596 mp vor fi circulații, parcaje și trotuare, iar 358 mp – teren gazonat. În total, suprafața terenului ajunge la aproape 2.400 mp. Potrivit proiectului urbanistic, noul imobil va avea funcțiuni mixte: comerț, servicii și birouri.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top