Connect with us

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași  

palatul culturii iasi
Articol susținut de IULIUS

Local

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași  

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă premium prin includerea unui nou retailer de top. În această toamnă, Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store în ansamblul Palas, intrând, astfel, pentru prima dată în regiunea de nord-est a României.  

Componenta de retail a ansamblului mixed-use Palas aduce, toamna aceasta, la Iaşi, o serie de branduri dorite de publicul din întreaga regiune. Pe 26 octombrie 2023, brandul internațional de modă Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, ce va ocupa o suprafață de aproximativ 3.600 mp, pe două niveluri.

Peek & Cloppenburg este sinonim cu stilul, deoarece reunește o varietate de propuneri în materie de modă, care poartă semnătura unor designeri celebri, a unor branduri internaționale de top sau reprezintă mărcile proprii, atât de apreciate. Peek & Cloppenburg se adresează tuturor categoriilor de vârstă, prin colecții actuale, care includ o selecție de piese în trend, pentru orice stil și ocazie.

Fondat între anii 1900-1901 în Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciați retaileri de modă din Europa, cu o rețea de peste 160 de magazine, în 16 țări. În România, retailerul este deja prezent cu opt magazine, iar încă unul este destinat exclusiv bărbaţilor, sub brandul ANSON’S. În reţeaua IULIUS, Peek & Cloppenburg are un flagship store în ansamblul Iulius Town Timișoara.

Mai multe informații găsiți pe https://www.peek-cloppenburg.com/ro/.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top