Connect with us

PEPCO, unul dintre cei mai mari retail discounteri din România, va fi prezent în proiectul Family Market Miroslava

Investiții private

PEPCO, unul dintre cei mai mari retail discounteri din România, va fi prezent în proiectul Family Market Miroslava

PEPCO, retailerul polonez de tip discounter, va fi prezent în Family Market Miroslava, cu un magazin de peste 600 mp. În locația de tip department store vor fi accesibile piese de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, articole pentru casă și decorațiuni. Proiectele Family Market, dezvoltate de compania IULIUS în cartierul Bucium și în comuna Miroslava, reunesc servicii esențiale și vor fi inaugurate în al doilea trimestru al acestui an.

Magazinul PEPCO va fi la parterul Family Market Miroslava și va avea o suprafață de peste 600 mp. Retailerul va completa oferta de produse și servicii disponibile în noul concept de retail al companiei IULIUS cu o gamă extinsă de articole utile: piese vestimentare pentru toate vârstele, articole pentru îngrijirea, organizarea și decorarea casei, jucării și articole pentru animalele de companie. Colecțiile PEPCO surprind mereu trendurile unui stil de viață relaxant, activ, sănătos și facil, la prețuri accesibile.

În consens cu preocuparea pentru sustenabilitate, în cadrul gamei de produse din bumbac de la PEPCO există o linie specială de îmbrăcăminte făcută din sau care conține bumbac organic, în timp ce unele produse sunt marcate ca fiind realizate parțial sau în întregime din poliester reciclat. De altfel, produsele PEPCO sunt certificate conform standardelor internaționale de calitate, siguranță și respectare a cerințelor privind reciclarea fibrelor și a materialelor.

„PEPCO este unul dintre brandurile așteptate de comunitatea din Miroslava, pentru calitatea produselor și accesibilitatea prețurilor. Avem convingerea că va fi o destinație îndrăgită de clienții Family Market, cunoscând deja varietatea produselor utile în fiecare zi și direcția similară a brandului de a facilita viața familiilor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Dedicat comunității și personalizat în funcție de nevoile sale, Family Market Miroslava va oferi locuitorilor economie de timp, aducând magazine și servicii inexistente în arealul proxim. PEPCO va completa mixul de chiriași din proiect, care este preponderent format din producători și antreprenori autohtoni, precum: Kosarom, băcăniile La Sibieni și La Bottega, patiseria La Ciambella și cofetăria Blanca, Teo`s Cafe, florăria Saria, restaurantul Mado, petshop și produse pentru grădină Agroland, laboratorul medical Praxis, magazinul cu piese auto Autopit, papetăria Papiro, Lisnic Coafor & Barbershop, Contakt GSM, plafarul Cătina, dar și facilitățile de joacă Let`s Play. În același timp, proiectul va integra și retaileri internaționali, precum supermarketul Auchan și brandul de fashion Sinsay. Mixul va fi completat de servicii oferite de spălătoria Omniclean, farmacia Dr. Max, exchange-ul Schimbu’ Trei și Inmedio.

Inaugurarea Family Market, proiect dezvoltat de compania IULIUS în parteneriat cu Primăria Miroslava, va fi în al doilea trimestru al acestui an. Acesta va include și primul parc amenajat din comună, cu o suprafață de 4.200 mp, definit de peste 110 arbori maturi și arbuști, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană și o creație a artistului vizual Vladlen Babcinețchi, rezultată în urma unui concurs tematic. Totodată, se vor crea 137 de locuri de parcare, se vor moderniza străzile adiacente, se va reamenaja stația de transport în comun și se vor asigura spații speciale pentru biciclete.

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania IULIUS, primele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro, realizată prin intermediul unei finanțări bancare acordată de CEC Bank.  Mai multe informații pe site-ul  https://www.family-market.ro/.

DESPRE PEPCO ROMÂNIA

PEPCO este un lanț european de retail care oferă clienților săi acces ușor și rapid la toate produsele dorite sau necesare, pentru a-și îmbrăca familia și pentru a-și îngriji sau decora casele, la prețuri mici.

PEPCO operează peste 2500 de magazine în Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Lituania, Letonia, Italia, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Serbia, Ungaria, Austria și Spania. Ne mândrim cu faptul că PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapidă expansiune în zona Europei Centrale și de Est. În fiecare lună, milioane de clienți satisfăcuți vizitează zi de zi magazinele PEPCO. În România, avem deja peste 370 de magazine deschise, iar planul de expansiune continuă. Mai multe detalii pe www.pepco.ro.

PEPCO – descoperă calitatea, bucură-te de preț

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top