Connect with us

Peste 7 mil. lei (fonduri UE) pentru reabilitarea Colegiului „Gh. Asachi”

Proiecte publice

Peste 7 mil. lei (fonduri UE) pentru reabilitarea Colegiului „Gh. Asachi”

Primăria Iași a semnat un nou contract de finanțare europeană. Este vorba despre modernizarea campusului școlar tehnic al Colegiului „Gheorghe Asachi”. Proiectul are o valoare de 7,4 milioane lei (inclusiv TVA). Licitația de lucrări a fost deja organizată și adjudecată, contractul fiind atribuit firmei vasluiene Stasform Consult SRL (4,4 milioane lei).

Finanțarea obiectivului se face prin Programul Operațional Regional 2014-2020 – Axa Prioritară 4 – Obiectivul specific 4.5 „Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă”.

Lucrările vor consta în modernizarea a două clădiri de ateliere din campusul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, scoase în prezent din uz din cauza stării tehnice improprii. Prin consolidare, reabilitare, modernizare și dotare, cele două clădiri vor putea asigura spațiile necesare pentru laboratoare / ateliere, dar și pentru săli de curs.

Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni, din care 20 de luni reprezintă durata de execuție a lucrărilor.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top