Connect with us

PMI începe amenajarea unui nou peron la Sala Polivalentă

Proiecte publice

PMI începe amenajarea unui nou peron la Sala Polivalentă

Pe lista autorizațiilor de construire emise în lune septembrie, Primăria Iași figurează ca beneficiar la mai multe proiecte de interes public. După mai bine de un an de la anunțul inițial, municipalitatea va amenaja un peron pentru tramvaie la stația Sala Polivalentă.

Alte două autorizații vizează „modernizarea de ansambluri comerciale stradale, modulare demontabile și interconectabile”, fiind vorba despre trei amplasamente: intersecție Sărărie – Cuza Vodă, intersecție șos. Nicolina – str. Sălciilor și bld. Tudor Vladimirescu.

Primăria pregătește și realizarea ansamblului statuar „Maternitatea”. În acest sens, a fost eliberată autorizația 1080/2019 care prevede execuția fundației pe terenului amplasat pe bld. Carol I (la intersecția cu str. Vasile Pogor).

În ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere, municipalitatea și-a autorizat proiectul de refacere a străzii Luca Arbore.

Tot în zona de proiecte publice au mai fost eliberate două autorizații importante care vizează începerea lucrărilor de modernizare la Spitalul de Copii „Sf. Maria” și Spitalul de Neurochirurgie.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top