Connect with us

PMI și-a autorizat lucrările la noul peron de pe str. Străpungerea Silvestru/Cum va fi afectată circulația

Proiecte publice

PMI și-a autorizat lucrările la noul peron de pe str. Străpungerea Silvestru/Cum va fi afectată circulația

Primăria Iași și-a autorizat lucrările de proiectare și construire a noului peron pentru tramvaie de pe str. Străpungerea Silvestru, la intersecția cu str. Bacinschi, pe sensul de mers dinspre Gară spre Moara de Foc.

Așa cum APIX.ro a mai scris în trecut, unul dintre scopuri vizează și fluidizarea circulației din zona autogării Codreanu, prin desființarea actualului peron. Ideea mutării peronului este una mai veche, fiind organizate două licitații de către Primărie. Ultima a avut loc în a doua parte a anului trecut, dar Primăria nici până astăzi nu a anunțat dacă lucrările au fost adjudecate. Totuși, emiterea autorizației de construire creează premisele începerii lucrărilor în perioada următoare.

Lucrările cuprind: dezafectare peron existent, amenajare peron, locație nouă, refacerea structurii rutiere și alte lucrări adiacente”, se arată în autorizația 333/2021.

În 2018, a fost anunțată și amenajarea unui nou peron în fața Sălii Polivalente, iar în 2019 a fost emisă inclusiv autorizația de construire.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top