Connect with us

Licitație: contract de 6,4 mil. lei pentru amenajarea unei săli de sport

Proiecte publice

Licitație: contract de 6,4 mil. lei pentru amenajarea unei săli de sport

Municipalitatea a lansat o licitație pentru amenajarea unei săli de sport la Școala Gimnazială „Titu Maiorescu”, lucrările fiind deja autorizate prin act emis de Primărie în luna iunie, conform informațiilor APIX.ro

Contractul are o valoare estimată de 6,4 milioane lei, fără TVA. Unitatea de învățământ are la dispoziție un teren cu o suprafață de peste 9.000 mp, iar planul urbanistic zonal aferent investiției a fost aprobat de către Consiliul Local (CL) la începutul anului 2018.

Lucrările au fost autorizate prin actul 353/2021: clădirea va avea un regim cu parter și 2 etaje, va ocupa o suprafață de 1.508 mp, va avea o suprafață desfășurată construită de 1.976 mp și o arie utilă de 1.791 mp.

„Prin prezentul proiect se propune realizarea unei săli de sport cu structură metalică cu fundații izolate sub stâlpi, cu regimul de înălțime parter și un etaj parțial”, se arată în caietul de sarcini aferent licitației lansate de Primărie.

Documenția cuprinde, în finalul ei, o notă mai puțin obișnuită la astfel de proceduri: „Propunerea tehnică nu va fi o copie (copy/paste) a caietului de sarcini și a proiectului tehnic pus la dispoziție de autoritatea contractantă, fără a fi detaliate descrierea lucrărilor, descrierea tehnologiei folosite în cadrul procesului de lucru și fără a fi prezentate fișele de specificații tehnice pentru materialele puse în operă”. Firmele interesate să depună oferte pot face acest lucru până cel târziu pe 23 iulie. Lucrările au urma să fie executate pe o perioadă de cel mult 24 de luni.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top