Connect with us

POR: Iașul are proiecte de 1,43 miliarde lei

Utile

POR: Iașul are proiecte de 1,43 miliarde lei

Iașul continuă să fie lider în regiune în ceea ce privește atragerea de fonduri europene prin intermediul Programului Operațional Regional (POR). O situație actualizată publicată de Regio arată că Iașul a câștigat 131 de proiecte în valoare de 1,43 miliarde lei. Beneficiarii sunt firme, autorități locale și județene, universități, biserici și mănăstiri.

La nivelul regiunii, sunt 563 de proiecte în valoare de aproape 5 miliarde lei.

La Iași, cele mai multe proiecte au fost de către firme, respectiv achiziția de echipamente/utilaje/dotări pentru diversificarea activităților specifice fiecărei companii. Însă firmele au accesat sume relativ mici, cea mai mare fiind contractată de către compania fiului lui Silviu Prigoană (Perspectives Constructions care construiește un incubator de afaceri), respectiv de 55 milioane lei. Cele mai multe firme au luat fonduri sub această sumă.

Apix.ro vă pune la dispoziție întreaga lista a beneficiarilor din Iași, alături de suma contractată și stadiul proiectului. Alternativ, puteți descărca de AICI detalii despre fiecare proiect în parte (format Excel, cuprinde toate proiectele din regiune).

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top