Connect with us

Comisia de urbanism a dat undă verde extinderii proiectului Palas

Utile

Comisia de urbanism a dat undă verde extinderii proiectului Palas

Comisia de urbanism a avizat favorabil proiectul de extindere a Palas, inclusiv în zona Sf. Andrei, într-o ședință care a avut loc marți, 26 noiembrie. Pe ordinea de zi au fost doar două proiecte, ambele făcând referire la proiectul propus de Iulius Management Center.

Citește și VIDEO/FOTO Planul de dezvoltare și extindere a Palas

Ședința a durat aproape două ore, la reuniune fiind prezenți și arhitecții care au creionat proiectul de extindere. Ei au ținut și o prezentare în fața Comisiei răspunzând în același timp unor întrebări punctuale.

Înălțimea maximă aprobată de Comisie:

Cele două turnuri vor intra în topul celor mai înalte clădiri din țară. În prezent, cel mai înalt imobil este în București – Sky Tower – care are o înălțime de 137 metri. Dar, în Timișoara, se află în construcție turnul de 155 metri în cadrul proiectului „Iulius Town” implementat de Iulius Management Center.

În context, amintim și despre proiectul Iulius de extindere a mall-ului din Tudor Vladimirescu. Apix.ro a scris în exclusivitate încă din luna februarie 2019 despre acest proiect (în articol există și o randare cu modul în care va arăta turnul de 120 metri din Tudor).

Turnul de pe str. Sf. Andrei
Turnul din spatele Palas Mall

Proiectele de extindere a Palas vor fi dezbătute public pe 4 și 10 decembrie la sediul Primăriei Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

To Top