Connect with us

Premieră la CL: niciun plan urbanistic nu a fost inclus pe ordinea de zi

Utile

Premieră la CL: niciun plan urbanistic nu a fost inclus pe ordinea de zi

În ședința ordinară de săptămâna viitoare a Consiliului Local (CL) nu vor fi discutate planuri urbanistice zonale. Ordinea de zi publicată de Primărie cuprinde 24 de proiecte de hotărâre, dar niciunul dintre acestea nu face referire la proiecte urbanistice propuse de privați. Este greu de crezut că nu există proiecte în așteptare pe care executivul Primăriei putea să le propună spre dezbatere.

O posibilă explicație în context: executivul a vrut să limiteze numărul de proiecte având în vedere cadrul în care se va desfășura ședința (online), după cum și primarul Mihai Chirica a declarat recent. Dar, și reducerea activității serviciului de urbanism este o explicație plauzibilă: PMI nu are acum suficienți oameni care să pregătească documentațiile urbanistice (citește un articol în Ziarul de Iași pe această temă).

Cert este că ordinea de zi anunțată nu cuprinde proiecte urbanistice, ceea ce este o premieră pentru ședințe ordinare. Rămâne de văzut dacă până la data desfășurării ședinței (31 marite) vor fi introduse și alte proiecte de hotărâre.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Utile

To Top