Connect with us

Primăria Miroslava scoate la licitație 35 de loturi de teren pentru locuințe

Utile

Primăria Miroslava scoate la licitație 35 de loturi de teren pentru locuințe

Consiliul Local Miroslava a decis, recent, concesionarea prin licitație a 35 de loturi de teren pentru construirea de locuințe de către tineri care au domiciliul pe raza comunei, dar și de către specialiști care își desfășoară activitatea la operatori economici din localitățile unității administrativ-teritoriale.

Suprafețele de teren sunt cuprinse între 385 mp și 645 mp, conform hotărârii CL Miroslava, consultată de APIX.ro. Terenurile se află pe raza satului Cornești (tarlalele 72, 74 și 75) și satului Ciurbești (T78).

„Se aprobă prețul minim de pornire la licitație de 3,5 lei/mp/an pentru terenurile situate în T72, de 2,5 lei/mp/an pentru terenurile situate în T74, de 2,8 lei/mp/an pentru terenurile situate în T75 și de 3,1 lei/mp/an pentru terenurile situate în T78, conform raportului de evaluare”, se arată în decizia consilierilor locali.

De remarcat că Miroslava se numără printre puținele comune limitrofe Iașului care au mai scos la licitație loturi de teren pentru tineri. Deși există o lege în acest sens, în municipiul Iași nu a fost niciodată aplicată.

Alte articole din categoria Utile

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top