Connect with us

Proiectul Agroland, cu blocuri de până 20 etaje, intră în ultima etapă de avizare

Investiții private

Proiectul Agroland, cu blocuri de până 20 etaje, intră în ultima etapă de avizare

Primăria a publicat raportul ce consfințește încheierea perioadei de consultare publică pentru proiectul inițiat de Agroland în Primăverii, un proiect despre care APIX.ro a scris în premieră în decembrie 2019.

„Pe adresa instituției nu au fost primite sesizări”, se precizează în raport. În acest context, proiectul poate ajunge pe masa consilierilor locali pentru votul final și, ulterior, să fie solicitată autorizația de construire. Planul urbanistic prevede construirea unui ansamblu multifuncțional cu locuințe colective, birouri, servicii și funcțiuni complementare.

Amplasamentul investiției

„Accesibilitatea în zonă este asigurată de bld. Primăverii, arteră de categoria a II-a, care preia fluxuri majore, și pe bld. Socola și Calea Chișinăului, care fac legătura cu periferia (zona industrială). Accesul către terenul studiat se realizează din bld. Primăverii și str. Bularga”, se arată în documentația urbanistică.

Planșa urbanistică a proiectului

Ansamblu este împărțit în două subzone:

  • subzona 1 cu un regim de înălțime cu subsol/demisol, parter și 20 de etaje (înălțime maximă 75 metri) – locuințe colective, servicii compatibile locuirii, comerț și birouri
  • subzona 2 cu un regim de înălțime cu subsol/demisol, parter și 16 etaje (înălțime maximă 60 metri) – locuințe colective și servicii compatibile locuirii

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top