Connect with us

Proiectul Centrului de Neuroexcelență va fi aprobat vineri

Proiecte publice

Proiectul Centrului de Neuroexcelență va fi aprobat vineri

Proiectul de extindere a Spitalului de Neurochirurgie intră în linie dreaptă. După dezbaterea de acum 10 zile, planul urbanistic aferent Centrului de Neuroexcelență va fi aprobat la ședința Consiliului Local (CL) de vineri, 31 ianuarie.

Unitatea spitalicească va fi extinsă cu un corp de clădire cu un regim mediu de înălțime, investiția fiind estimată la 4 milioane euro, fonduri ce vor fi asigurate de către Consiliul Județean

Noul corp de clădire va fi construit în zona din spatele spitalului și va fi lipit de actuala unitate spitalicească. Obiectivul proiectului constă în extinderea blocului operator existent cu posibilitatea adoptării de sisteme de imagistică prin rezonanţă magnetică, crearea de spaţii adecvate pentru recuperarea medicală neuromotorie, precum şi pentru radiochirurgie robotică.

„Centrul de neuroexcelenţă este conceput ca o clădire independentă funcţional din punct de vedere al administrării separate a consumurilor de utilităţi tehnico-edilitare (…) dar în legătură directă cu spaţiile actualului spital, pe care îl completează şi îl ridică la standarde calitative superioare ale actului me­dical“, se precizează în proiectul de PUZ.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top