Connect with us

Proiectul Continental Hotels din Păcurari: o nouă amânare

Investiții private

Proiectul Continental Hotels din Păcurari: o nouă amânare

Consilierii locali din cadrul Comisiei de urbanism au amânat din nou o decizie în ceea ce privește proiectul Continental Hotels de la fosta berărie Zimbru. Comisia a decis o vizită în teren la amplasament înainta de a da un aviz, tip de hotărâre care este luată destul de rar de Comisie.

În iulie 2019, proiectul a trecut cu greu și de Comisia de monumente istorice, care a emis un aviz condiționat cu un șir lung de observații, iar principala problemă a vizat beciul istoric care este pe amplasament și pentru care proiectanții, la acea vreme, nu prezentaseră o soluție viabilă de conservare.

Amplasamentul are o suprafață de peste 10.000 mp

Planul investitorului este de a construi un hotel, spații de alimentație publică, o unitate medicală (ambulatoriu, imagistică, radioterapie) și o parcare.

Imobilul în care va funcționa hotelul va avea o înălțime de 29 metri și un regim cu subsol, demisol, parter și 7 etaje. Suprafața alocată pentru hotel ajunge la aproape 7.200 mp. Din planșa urbanistică putem observa cinci corpuri de clădire care vor forma complexul hotelier, două cu 7 etaje, unul cu 4 etaje, iar celelalte două cu 2 etaje. Complexul hotelier va fi amenajat în zona din lateralul clădirii Fitterman (fosta Gelsor). Clinica medicală va avea un regim cu parter și 3 etaje, și va fi construită în zona dinspre fosta strada Octav Băncilă.

Planșa de reglementări urbanistice a proiectului
Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top