Connect with us

Rediu: Primăria scoate la concesiune un teren care valorează 4,5 mil. euro, amplasat lângă Pădurea Breazu

Local

Rediu: Primăria scoate la concesiune un teren care valorează 4,5 mil. euro, amplasat lângă Pădurea Breazu

Primăria Rediu are în plan scoaterea la licitație de concesiune a unui teren cu o suprafață de peste 13 hectare, amplasat lângă Pădurea Breazu, proprietatea publică fiind evaluată la peste 4,5 milioane euro.

Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local (CL), Primăria nu va permite partenerului privat să construiască blocuri, intenția autorității locale fiind de implementare a unor proiecte de interes public precum: activități economice, retail, săli de evenimente, zone de agrement și plimbare, spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii.

„Se stabilește valoarea minimă de la care pornește licitația, pentru întreaga suprafață propusă concesionării, la suma de 33,81 euro/mp, pentru situația în care contractul de concesiune se va încheia pe o perioadă de 49 de ani. Adjudecatarul licitației va întocmi, din fonduri proprii, documentația necesară introducerii suprafeței în intravilan”, se precizează în proiect, document consultat de APIX.ro.

Terenul are o suprafață de 134.395 mp: 125.553 mp sunt în extravilan, iar 8.842 mp în intravilanul satului Breazu. Având în vedere prețul stabilit pentru licitație rezultă că terenul a fost evaluat la 4,5 milioane euro.

Terenul (contur albastru) este amplasat într-o zonă cu potențial semnificativ – nr cadastral este 71851
Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top