Connect with us

Romsilva va cheltui circa 2 mil. euro pentru refacerea drumurilor forestiere din jud. Iași

Local

Romsilva va cheltui circa 2 mil. euro pentru refacerea drumurilor forestiere din jud. Iași

Romsilva a lansat o licitație pentru întreținerea și repararea drumurilor forestiere din raza Direcției Silvice Iași, contractul având o valoare estimată la aproape 10 milioane lei, fără TVA.

Lucrările se vor desfășura pe parcursul a doi ani, în baza comenzilor Romsilva în următoarele ocoale silvice: Dobrovăț (54 km), Hârlău (55 km), Lunca Cetățuii (50 km), Pădureni (30 km), Pașcani (73 km) și Răducăneni (33 km). Licitație este împărțită pe loturi, pentru fiecare ocol silvic în parte.

Firmele interesate să participe la procedură trebuie să depună oferte până pe 26 mai.

„În vederea executării acestor lucrări de întreținere și reparații se vor încheia 7 acorduri cadru de execuție lucrări cu durata de 2 ani. În cazuri urgente impuse de specificul activităților forestiere și situațiile din teren, achizitorul are dreptul să solicite executantului încheierea contractelor subsecvente, începerea imediată a lucrărilor și să stabilească termene scurte de execuțiue, corelativ cu obligația executantului de a începe și a executa lucrărilor în termenul stabilit de achizitor”, se arată în caietul de sarcini.

Durata unui contract subsecvent este de 30 de zile.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Continue Reading
MCM Construct - Banner
Articole similare

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top