Connect with us

Ryanair va efectua de la Iași câte 25 zboruri pe săptămână: în martie vor fi lansate primele 4 curse

Local

Ryanair va efectua de la Iași câte 25 zboruri pe săptămână: în martie vor fi lansate primele 4 curse

Ryanair anunță operarea în premieră pe Aeroportul Iași, din această vară, a patru rute către destinațiile Dublin, Milano, Paris și Bruxelles. Ryanair va realiza câte 25 de zboruri săptămânale, oferind pasagerilor o gamă variată de oportunități de călătorie la cele mai accesibile tarife, contribuind totodată la dezvoltarea turismului de incoming și crearea de noi locuri de muncă, se arată într-un comunicat remis redacției.

Ryanair a scos la vânzare bilete la prețuri speciale pornind de la 30 euro pentru călătorii programate în perioada aprilie – octombrie 2023, ce pot fi rezervate până la 24 Februarie 2023, ora 00:00, pe site-ul operatorului aerian.

Orarul de zbor Ryanair pentru vara 2023 oferă:

  • 4 rute directe în Dublin, Milano, Paris și Bruxelles
  • 25 de zboruri /săptămână
  • 235,000 de pasageri /an
  • Peste 175 de joburi

„Suntem încrezători că noile rute nu doar vor permite călătorii mai avantajoase pentru pasagerii din Iași și pentru cei din regiune, dar în același timp vor inspira și turiștii din afară să viziteze acest oraș minunat. Ryanair va procesa anul acesta un număr de peste 250,000 de pasageri din și către Iași și va crea peste 175 de locuri de muncă, continuând să genereze trafic mai mare, să ofere mai multe joburi și mai multe bilete de avion la prețuri mai mici decât oricare altă companie aeriană din Europa”, a declarat Alicja Wójcik-Gołębiowska, Country Manager Ryanair CEE & Baltics.

„Ryanair este a cincea companie aeriană ce va opera anul acesta pe Aeroportul din Iași și suntem nerăbdători să începem un nou parteneriat de succes cu unul dintre cei mai influenți operatori din Europa. Colaborarea cu operatorul low-cost se va reflecta în multiple oportunități de călătorie către orașe europene importante. Există perspective de extindere a conectivității, credem în această șansă de a pune bazele unui parteneriat solid cu o companie atât de așteptată de ieșeni, și nu numai”, a spus, la rândul lui, directorul aerogării ieșene, Romeo Vatră.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top