Connect with us

Salubris va ridica de două ori pe lună deșeurile reciclabile

Utile

Salubris va ridica de două ori pe lună deșeurile reciclabile

Salubris SA va asigura, începând cu luna august, colectarea de două ori pe lună a deșeului reciclabil uscat de la utilizatorii din gospodării individuale (case).

Colectarea separată și introducerea în stațiile de sortare a deșeurilor reciclabile colectate separat reprezintă pilonul de bază al activității de gestiune a deșeurilor. De asemenea, colectarea separată presupune și atingerea țintelor impuse de legislație, evitarea amenzilor și a infrigementului pentru România.

Dată fiind preocuparea constantă a municipalității pentru dezvoltarea activității de gestionare a deșeurilor și, implicit, pentru protejarea mediului înconjurător, Salubris SA împreună cu Primăria Municipiului Iași au implementat un sistem de colectare separată a deșeurilor, susținut prin modernizarea dotărilor existente, achiziția de utilaje ecologice și performante și implementarea de tehnologii moderne.

Cu ajutorul echipamentelor achiziționate de Salubris SA în ultima perioadă va crește și frecvența de colectare a deșeurilor reciclabile. Astfel, începând cu luna august 2019 Salubris SA va asigura de două ori pe lună colectarea deșeului reciclabil uscat de la utilizatorii din gospodării individuale (case), urmând ca spre sfârșitul anului să fie făcute toate eforturile pentru a se ajunge la un regim de colectare săptămânal.

În primul semestru al acestui an s-a colectat mai mult decât dublul cantității de deșeuri reciclabile colectate în aceeași perioadă a anului trecut.

Sursă: Comunicat Primăria Iași

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top