Connect with us

Șase firme „vânează” un pot de un milion de lei pentru o lucrare a PMI în Copou

Proiecte publice

Șase firme „vânează” un pot de un milion de lei pentru o lucrare a PMI în Copou

Primăria Iași a primit șase oferte la licitația privind modernizarea primul teren sintetic din baza sportivă Emil Alexandrescu, respectiv terenul de antrenament. Contractul are o valoare estimată de circa un milion de lei.

Potrivit informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SICAP), ofertanții sunt AX Perpetuum Impex (Cluj), Adru Solution (Mureș), Timovladian Aqua Parc (Bihor), Atlas Sport (Mureș), Top Sport Solutions (Galați) și General Sport Field (București).

În mod surprinzător de la licitație lipsește firma Rulouri de Gazon (Giurgiu), companie care, în ultimii ani, a încheiat mai multe contracte similare cu Primăria Iași.

„În Iaşi, primul teren cu suprafaţă sintetică, fostul teren de zgură din Copou, a fost inaugurat pe 24 iulie 2006. De atunci au trecut aproape 15 ani, iar terenul sintetic, pus la dispoziţia clubului emblemă al Iaşului, nu a mai suferit modificări. (…) Starea terenului s-a degradat, a intervenit uzura, fiind imperios necesare lucrări de modernizare a gazonului sintetic“, se arată în caietul de sarcini aferent licitaţiei.

Potrivit sursei citate, terenul, care are acces din str. Dumbrava Roşie, este utilizat de echipa de seniori şi grupele de copii şi juniori ale Clubului Sportiv Municipal Politehnica, precum şi de echipa de fete Navobi şi grupele de juniori ale Liceului cu Program Sportiv.

Lucrările vizează decopertarea gazonului sintetic existent, montarea unui gazon nou, montarea de porţi şi de bănci de rezerve. Suprafaţa înlocuită cu gazon sintetic verde este de peste 6.100 mp. Terenul are o lungime de 91 metri şi o lăţime de 62 metri.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top