Connect with us

Se pregătește lansarea Jumbo la Iași: 11 joburi disponibile/Unde va fi construit magazinul?

Investiții private

Se pregătește lansarea Jumbo la Iași: 11 joburi disponibile/Unde va fi construit magazinul?

Jumbo EC.R SRL a lansat campania de recrutare a viitorilor angajați în magazinul care va fi deschis la Iași. Inițial, informațiile erau că magazinul Jumbo va fi deschis la Valea Lupului, dar, din informațiile APIX.ro, această variantă a picat.

În schimb, Jumbo ar urma să fie deschis în municipiul Iași, iar, potrivit surselor APIX.ro, două terenuri sunt luate în calcul: unul în zona Țesătura și altul în spate la Carrefour Felicia. Sursele APIX.ro spun că cea mai probabilă variantă este terenul din Țesătura. Noul magazin de la Iași ar urma să aibă o suprafață de 12.000 mp. Ultimul magazin Jumbo a fost inaugurat în țară în toamna anului 2019, în condițiile în care pandemia a afectat afacerile retailerului grec.

Potrivit anunțului publicat de Jumbo pe site-uri de profil, în prezent sunt disponibile 11 posturi pentru noul magazin de la Iași, toate fiind poziții de conducere, iar data limită de înscriere este 22 iunie (vezi anunțul pe eJobs). Criteriile esențiale cerute de Jumbo: peste 2 ani experiență în Management, Vânzări, Arhitectură / Design interior, Crewing / Casino / Entertainment.

Jumbo este o companie de top în Europa, fiind prezentă pe piața din Grecia, Cipru, Bulgaria și România, activând în comerțul cu amănuntul al jocurilor și jucăriilor, articolelor de uz casnic și decorațiunilor interioare, produselor de birotică și papetărie, precum și a unei game variate de articole de sezon.

Firma Jumbo EC.R a declarat, pentru anul 2020, un profit net de peste 200 milioane lei, având aproape 1.300 angajați în România. Este cel mai mare profit înregistrat de companie de la intrarea pe piața în România. Retailerul grec are 14 magazine în țara noastră în București, Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila și Brașov.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top