Connect with us

Servicii Publice: Încă 55.000 mp de rulouri de gazon (acord-cadru pe un an)

Spații verzi

Servicii Publice: Încă 55.000 mp de rulouri de gazon (acord-cadru pe un an)

Servicii Publice Iaşi a semnat un acord cadru pentru livrarea de noi rulouri de gazon. Instituţia subordonată municipalităţii va achiziţiona, în următorul an, o cantitate minimă de 10.000 mp sau o cantitate maximă de 55.000 mp.

Acordul-cadru a fost încheiat cu Rulouri de Gazon SRL (Giurgiu) pentru o sumă de aproape 440.000 lei (fără TVA). Iniţial, valoarea estimată a acordului ajungea la peste 630.000 lei, dar aceasta a scăzut în urma licitaţiei la care a mai participat şi firma Gazonul SRL (Braşov).

„Rulourile de gazon trebuie să fie obţinute din seminţe selecţionate, din specii caracteristice tipului de gazon (soare, umbră, fin, sport) necesar diferitelor amenajări în parcuri, scuaruri, aliniamente stradale. Trebuie să fie sănătos, de culoare verde intens, dens, fără buruieni, destul de matur pentru a fi rezistent la manipulări repetate, cât şi la călcare“, se arată în caietul de sarcini.

În ultimii ani, Servicii Publice Iaşi a amplasat rulouri de gazon în mai multe zone ale oraşului, ultimul spaţiu verde amenjat fiind cel din jurul Statuii Independenţei, unde lucrările au fost finalizate zilele trecute.

Articole din categoria Spații verzi

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top